joi, 3 februarie 2011

Răsărit sau Apus de Soare

  Ce poate fi mai frumos ca un răsărit la mare?
  Un apus, poate?
  Sau poate e mai frumos un răsărit ori un apus în vârf de munte?
  Cine poate spune cu certitudine care e mai frumos? Eu cred că fiecare are farmecul său.
  Priviţi doar:
  Un răsărit şi un apus la marea cea neagră
Apus pe Lacul Techirghiol

Apus pe Lacul Techirghiol

Apus la Mamaia

4 comentarii:

  1. Apusul este sublim. Uite că n-am reuşit deloc până acum să surprind un răsărit. Nu de alta, dar la cât sunt de somnoroasă dimineaţa, nu prea cred să mă decid vreodată să mă trezesc la ora aceea inumană. :lol:

    RăspundețiȘtergere
  2. Carmen, nici eu nu mă trezesc pentru a surprinde răsăritul. Am un soţ care face asta. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai că nu e chiar atît de greu. Pui ceasul să sune, te dai jos din pat, te îmbraci repejor cu ce apuci (ai grijă că e răcoare), nu mănînci, nu bei cafea (doar o cană cu apă), arunci doi stropi de apă pe faţă, agăţi aparatul foto în gît (la mine încape în buzunar, că e doar un digital compact), ieşi uşor din casă/camera de la cabană/pensiune (ai grijă să nu-i trezeşti pe ceilalţi), încui uşa şi porneşti să cauţi un loc de unde să-l admiri în voie (răsăritul, despre el e vorba)... Spectacolul îţi va alunga oricum somnul, iar dacă nu va fi aşa, nu te opreşte nimeni să te bagi înapoi în pat cînd ajungi în cameră :) Ai grijă să nu îi trezeşti pe ceilalţi nici cînd te întorci şi să vezi apoi surpriză pe faţa lor cînd le arăţi recolta ta de poze :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai scris ceva de Corbu pe aici. Daca ajungi acolo si iti pui cortul pe plaja, este mult mai simplu sa te trezesti si sa pozezi rasaritul. Cu niste ani in urma faceam chestia asta in Vama Veche si am avut ocazia sa fac fotografii destul de placute cu ocazia asta. Chiar ar fi cazul sa caut fotografiile si sa le postez pe undeva... :)

    RăspundețiȘtergere